• VOOR UW HUIS EN UW TUIN, ÉÉN ADRES:
    JO HAESEVOETS EN ZOON
    Contacteer ons

POORTEN EN AFSLUITINGEN IN ALLE MATERIALEN

Wilt u uw huis en tuin omgeven met een afsluiting uit veiligheid? Heeft u een hond die het te graag op een lopen zet? Wil uw wat meer privacy wanneer u in de tuin of op het terras zit? 

Haesevoets laat u kiezen uit diverse mogelijkheden. Wij verzorgen de tuinafsluiting zoals u die wenst: met betonplaten, met houten schermen, met draad, ... Een tuinafsluiting heeft pas zin als die goed geplaatst is: mooi recht en stevig. Wij hebben de nodige machines en ervaring om kwaliteit te leveren.

Wij plaatsen ook poorten, al dan niet elektrisch en met afstandsbediening. Ook hier bent u het die de keuze maakt volgens uw noden en smaak. Wij zorgen voor een goede organisatie van het werk en voor de beste kwaliteit in afwerking.

Op die manier is samenwerken met Jo Haesevoets en zoon altijd een goede investering. Uw woning wordt aangenamer om in te wonen. De kosten zijn een nuttige investering in comfort, veiligheid, gebruiksgemak, ....

Contacteer ons om samen de mogelijkheden te overlopen. U kan desgewenst ook op ons beroep doen voor de aanleg van uw tuin of terras.