• VOOR UW HUIS EN UW TUIN, ÉÉN ADRES:
    JO HAESEVOETS EN ZOON
    Contacteer ons

RENOVATIE EN UITBREIDING VAN BESTAANDE WONINGEN

Oude, bestaande huizen bieden veel voordelen. Ze hebben een eigen karakter, een eigen stijl. Ze hebben echter ook nadelen. Veelal zijn ze niet aangepast aan de huidige noden en normen. 

BVBA Haesevoets zorgt ervoor dat de nadelen weggewerkt worden, zonder aan de voordelen te raken. Door uw woning te verbouwen of uit te breiden zullen alle ruimtes beter aangepast zijn aan de manier van leven van u en uw gezin.

Wij plaatsen ook isolatie, zodat bestaande woningen een stuk milieuvriendelijker worden en bovendien uw budget gevoelig ontlasten. Een verstandige renovatie is daarom een zeer nuttige investering. U leven wordt aangenamer en goedkoper eenmaal de werken voorbij zijn. Haesevoets doet zijn best om de werken zelf zo vlot mogelijk te laten verlopen.

ONDERSCHROEIEN

Onderschroeien is een techniek voor oude huizen zonder fundering. Hierbij zorgen we ervoor dat de oude muur, stuk voor stuk met nieuwe fundering voorzien wordt. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer maken in de toekomst over stabiliteit. Dit is een specialiteit van ons. 


Neem daarom contact voor een vrijblijvend gesprek en een gratis offerte. Bekijk ook al eens onze recente realisaties, zo ziet u wat wij presteerden binnen en buiten de woningen van eerdere klanten. Wij werken zowel voor architecten als voor particulieren.